Hoe ik werk

De aanvraag

Je neemt contact op voor een taart, hebt zelf een goed idee of geeft mij de vrije hand. We spreken een tijd en datum af wanneer de taart opgehaald wordt. Ook spreken we een prijs af. Houd er rekening mee dat er twee weken verwerkingstijd zit tussen de aanvraag en de dag dat de taart klaar is.
event1

De voorbereiding

Ik koop de benodigdheden en ingrediënten om deze speciale taart voor je te maken. Het is leuk om steeds weer nieuwe producten te mogen proberen. Want geen enkele taart is hetzelfde. Jij bent diegene die beslist welke producten er in jouw taart gebruikt worden!
event6

Het bakken

Ik ga aan de slag met het bakken. Alle gebruikte ingrediënten zijn super vers. Ik werk alleen met de hoogste kwaliteit, dat zie je en dat proef je. Om de taart zo perfect mogelijk te maken ben ik soms meer dan een dag bezig met je speciale taart.
event2

Verwondering en verbazing

Je komt de taart halen op het afgesproken tijdstip en betaalt. Verheug jezelf maar vast over de blikken vol verwondering en verbazing van de dierbaren aan wie je de taart serveert. Wat is hij prachtig! Iedereen wil natuurlijk weten hoe je aan die taart komt! Verwijs ze maar gerust door hoor! Ik maak met veel plezier die speciale taart.
event7
Kies je kleurenschema